Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα επισκεφθεί την Πέμπτη (7/5) το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει προγραμματίσει να μεταβεί στις 11:30 π.μ. στο «Γ. Καλαφάτης», για να δει μέρος της προπόνησης των μικρών προπονητικών γκρουπ που έχει συγκροτήσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στο πλαίσιο της «επανεκκίνησης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω περιορισμένων προπονήσεων των ομάδων, ενώ στις 12.:15 μ.μ. θα πάει και στο προπονητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να παρακολουθήσει το αντίστοιχο προπονητικό πρόγραμμα του Μάσιμο Καρέρα και των παικτών της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, είναι στο πλαίσιο των προσωπικών ελέγχων που θέλει να κάνει ο ίδιος, μετά το πρώτο «πράσινο φως» που δόθηκε προς τις ομάδες της Super League, για να ξεκινήσουν προπονήσεις στα προπονητικά κέντρα τους, αλλά σε μικρά γκρουπ των 6-8 παικτών.

Αντίστοιχο «έλεγχο» πραγματοποίησε ο Λευτέρης Αυγενάκης και την (Τρίτη 05/05) στο Ολυμπιακό Στάδιο, βλέποντας δια ζώσης τις πρώτες προπονήσεις των αθλητών του στίβου, μετά το lockdown των τελευταίων επτά εβδομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης