Μετά τον γενικό γραμματέα και πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας στίβου, Βασίλη Σεβαστή, ακόμη ένας πρώην παράγοντας του κλασικού αθλητισμού στάθηκε στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου. Ο Κώστας Κουκοδήμος, πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και νυν δήμαρχος Κατερίνης, με δήλωσή του, τάχθηκε υπέρ της δις αργυρής Ολυμπιονίκη, στην προσπάθειά της να αναλάβει την προεδρεία του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον κλασικό αθλητισμό και όλους εμάς τους αθλητές που αγωνιστήκαμε στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Υπήρξα ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για τα χρώματα της γαλανόλευκης, εκείνοι οι αθλητές που σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην πατρίδα είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι να υπηρετήσουν την κορυφαία Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές του ελληνικού στίβου.

Θα είμαι στο πλευρό της ως υποψήφιος τιμώντας την πορεία της στον αθλητισμό, το ήθος, τη σεμνότητα και την αποφασιστικότητά της να εργαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασικού αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οφείλω να υπενθυμίσω σε εκείνους που επιλεκτικά ξεχνούν πως η Κελεσίδου είναι εκείνη η αθλήτρια που με τα μετάλλια της δόξασε την Ελλάδα και την Ομοσπονδία της. Δεν της χαρίστηκε τίποτα.

Κώστας Κουκοδήμος

Ολυμπιονίκης

Δήμαρχος Κατερίνης».

Aνακοίνωση στήριξης της Τασούλας Κελεσίδου εξέδωσε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

«Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την Προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Πρόκειται για μια μεγάλη αθλήτρια της δισκοβολίας, που διακρίθηκε και διακρίνεται για το ήθος και τις επιδόσεις της, από το 1999 έως το 2004, σε Μεσογειακούς Αγώνες, σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000 Σίδνεϋ και 2004 Αθήνα). Ο Δήμος μας έχει ονοματοδοτήσει προς τιμήν αυτής της μεγάλης Ελληνίδας αθλήτριας το Κλειστό Προπονητήριο Στίβου σε «Αναστασία Κελεσίδου». Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Λάζαρος Κυρίζογλου

Α΄ Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε και έκκληση σε όλα τα σωματεία να σταθούν στο πλευρό της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι ιστορική η στιγμή, είναι μεγάλη η τιμή και φυσικά τεράστια η χαρά για όλη την οικογένεια του ΓΣ Ηρακλής, που η σημαία του τμήματος στίβου του συλλόγου μας, η κορυφαία Τασούλα Κελεσίδου με τα δύο Ολυμπιακά και τρία Παγκόσμια μετάλλια, αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ως μέλος της κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού.

Ο ΓΣ Ηρακλής στηρίζει με υπερηφάνεια την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου αλλά και όλη την ομάδα της Αναγέννησης που θα την πλαισιώσει στο όραμά τους για να οδηγήσουν τον ελληνικό στίβο σε ένα άλλο επίπεδο, βελτιώνοντας τις συνθήκες και δυνατότητες λειτουργίας για τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία.

Καλούμε όλα τα σωματεία να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Τασούλας και να συστρατευθούν μαζί της για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, γιατί όπως τόνισε και στην δήλωσή της δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αποκλεισμούς και διακρίσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης