Περισσότερα από 200 παιδιά του Γυμνασίου Κερατέας μυήθηκαν στα μυστικά του βόλεϊ στο πλαίσιο της αναπτυξιακής δράσης Be – Active της Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. και τον Γ.Σ. Κερατέας την Τετάρτη 10/4.

Παρουσία του υπευθύνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη και των ομοσπονδιακών προπονητών Παναγιώτη Λακασά, Κώστα Γκούντα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους κανονισμούς και τις βασικές τεχνικές του βόλεϊ και στη συνέχεια έδωσαν φιλικούς αγώνες, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες τους στο σερβίς, στην επίθεση, στην υποδοχή και στην άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια στο κλειστό της Βάρης, η Ομοσπονδία σε συνεργασια με τοπικά σωματεία της περιοχής για την ανάπτυξη του ανδρικού βολεϊ πραγματοποίησε τουρνουά μίνι βόλεϊ. Αγόρια κατηγορίας μίνι έως παμπαίδες βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και υπό την επίβλεψη του τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη και των ομοσπονδιακών Παναγιώτη Λακασά, Γιώργου Μπακοδήμου εξασκήθηκαν στις βασικές τεχνικές του αθλήματος. Αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στη Βάρη σε δύο εβδομάδες, ενώ πριν λίγες ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο είχαν πραγματοποιηθεί σχολικοί αγώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης