Σύγχρονος εξοπλισμός στο ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 10:30
Σύγχρονος εξοπλισμός στο ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ!

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του ιατρείου και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του σταδίου και εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αθλητές και εργαζομένους του.

Πιο συγκεκριμένα, το ιατρείο διαθέτει πλέον τελευταίας τεχνολογίας: φορητό και σταθερό απινιδωτή, φιάλες οξυγόνου, καταψύκτη για τη συγκέντρωση μολυσματικών, Η/Υ και κλιματισμό.

Σε ό,τι αφορά στο φυσικοθεραπευτήριο εξοπλίστηκε με σύγχρονο κρουστικό υπέρηχο, διαμαγνητική αντλία (TECAR), ηλεκτροθεραπεία, μέσα εξοπλισμού μέσων μυϊκής ενδυνάμωσης και τροχήλατων τραπεζιών στήριξης των μηχανημάτων.

Παράλληλα, ανακαινίστηκε -μόλις με 700 ευρώ- και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό το υδρομασάζ, το οποίο είχε μείνει σε αχρηστία από το 2004, με τον χώρο να χρησιμεύει έκτοτε ως αποθηκευτικός.

Η υπεύθυνη του φυσικοθεραπευτηρίου, Τζούλια Βέρτα, σημείωσε: «Έχουμε πλέον να κάνουμε με ένα φυσικοθεραπευτήριο πλήρως λειτουργικό. Τα σύγχρονα μέσα με τα οποία έχει εξοπλιστεί δίνουν τη δυνατότητα ταχύτερης και αποτελεσματικότερης αποκατάστασης των τραυματισμών».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 10:32