Συνάντηση Ανδριανού με Παναγόπουλο για Παιανία και Άγιο Κοσμά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014, 17:14
Συνάντηση Ανδριανού με Παναγόπουλο για Παιανία και Άγιο Κοσμά
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η συνάντηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα σε όσα έχουν να κάνουν με το κλειστό της Παιανίας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σχετικά με το κλειστό της Παιανίας, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκε, ο υφυπουργός έδωσε εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία παραχώρησής του στον Δήμο Παιανίας.

Αν κάτι τέτοιο υλοποιηθεί, τότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι όποιες εργασίες απαιτούνται, προκειμένου ο χώρος να δοθεί για χρήση και να δώσει την ευκαιρία στην ομοσπονδία να έχει μια ομαλή αγωνιστική χειμερινή περίοδο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άγιο Κοσμά, που παραμένει κλειστός καθώς δεν υπάρχει άδεια χρήσης, δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ πως τα όποια εμπόδια υπάρχουν θα ξεπεραστούν και στο εγγύς μέλλον το στάδιο θα ανοίξει.

Ο Άγιος Κοσμάς φιλοξενεί μεγάλη μερίδα κορυφαίων αθλητών, αλλά και έναν μεγάλο όγκο σωματείων της ευρύτερης περιοχής, που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να δουλέψουν. Την περσινή σεζόν, ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε στο κλειστό του Αγίου Κοσμά μια σειρά από ημερίδες, που κράτησαν ζωντανό το αγωνιστικό ενδιαφέρον των αθλητών όλων των κατηγοριών.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014, 17:32