Μέσω του διαδικτύου έσπευσαν να συγχαρούν την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας οι Γιώργος Βασιλειάδης και Ιούλιος Συναδινός.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η εθνική εφήβων πόλο απέδειξε ότι η Ελλάδα εκτός από ένδοξο παρελθόν και παρόν, έχει και εξαιρετικά ελπιδοφόρο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ και τον πρ. Διαθεσόπουλο που έχουν καταστήσει την Ελλάδα υπερδύναμη στο σπορ!»

Από την πλευρά του ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, σχολίασε στο Facebook: «Η ελληνική υδατοσφαίριση, πιστή στη παράδοση, κατέκτησε πάλι την κορυφή του κόσμου. Η εθνική ομάδα εφήβων αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη και το τεχνικό επιτελείο του. Η επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που συνθέτουν το μαγικό καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού. Αποτελεί οδηγό, με υπομονή, επιμονή και σχέδιο, για ανάλογα αποτελέσματα σε όλα τα αθλήματα στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης