Πολύωρη σύσκεψη με θέμα την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία (12 Μαρτίου), πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φορέων της περιοχής στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Παρουσία του πρόεδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Αθανάσιου Βασιλειάδη συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, προβλήματα και λεπτομέρειες για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, με την ελληνική Αστυνομία, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, Πυροσβεστικό Σώμα, Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ακολούθησε νέα σύσκεψη με την ΕΡΤ, το Ολυμπιακό Κανάλι (OBS) και την κρατική Ιαπωνική τηλεόραση (ΝΗΚ) που έχουν και τα αποκλειστικά δικαιώματα παραγωγής και μετάδοσης τηλεοπτικής εικόνας στον κόσμο. Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, εξετάστηκαν όλα τα πλάνα της μετάδοσης και καθορίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας βρίσκεται καθημερινά σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κάτι το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι την ημέρα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στις 12 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης