Με 4 ελληνικές συμμετοχές ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στα Σκόπια. Στην αυλαία της διοργάνωσης ξεκίνησαν οι αθλητές της ελευθέρας και ο Γιάννης Μαρτίδης θα διεκδικήσει την είσοδό του στο μικρό τελικό, μέσω των ρεπεσάζ.

Στην κατηγορία των 51κ. ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στα προκριματικά από τον Κιντζρτσιάν, αλλά ο Αρμένιος αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίδη να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Επομένως αύριο θα αντιμετωπίσει τον Βικτόροφ (Βουλγαρία) στο πρώτο ρεπεσάζ και ο νικητής θα διεκδικήσει θα αντιμετωπίσει τον Μπουντουκά (Πολωνία) στο δεύτερο ρεπεσάζ. Οποιος επικρατήσει θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Τερζιάν (Ρωσία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία των 60κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, ηττήθηκε με από τον Μεζχλουμιάν (Αρμενία) με 8-6 και αποκλείστηκε.

Στα 71κ. ο Γιάννης Μουστόπουλος ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Μπελμίρ (Γαλλία) και δεν συνέχισε στη διοργάνωση.

Στη φάση των «16» σταμάτησε και η πορεία του Γκίβι Μπλιάτζε στην κατηγορία των 92κ.. Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 8-2 από τον Ματόρνι (Λευκορωσία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αυριανό πρόγραμμα (15/5) στα 65κ. ο Χριστόφορος Λοϊζίδης θα αντιμετωπίσει τον Μπενογκούεφ (Ισραήλ) στον προκριματικό γύρο.

Στα 80κ. ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Ρουούσιλα (Φινλανδία) στον προκριματικό γύρο, ενώ τέλος στα 110κ. στη φάση των 16 ο Δημήτρης Τουλκερίδης θα παλέψει με τον Αμπούεφ (Αζερμπαϊτζάν).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης