Η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (4-10 Οκτωβρίου), που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης καλείται να διατηρήσει την πρωτιά, από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πιστόλι 25 μέτρων, αλλά και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο αεροβόλο 10 μέτρων, όπως έκανε και στη Βραζιλία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή είναι ο αγώνας των 25μ. πιστόλι, ενώ το Σάββατο εκείνος στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι και η αποστολή της Κορακάκη μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού στην Μπολόνια θα βρίσκονται οι καλύτερες 12 αθλήτριες του κόσμου σε κάθε αγώνισμα.

Να σημειωθεί πως η «χρυσή» Άννα είναι στην πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδία για το πιστόλι 25 μέτρων. Μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κορακάκη είναι επικεφαλής, ακολουθούμενη από την Κινέζα Γινγκγίνγκ Ζανγκ και τη Γερμανίδα Μόνικα Καρς, την οποία νίκησε στον τελικό του Ρίο.

Παράλληλα, στην αντίστοιχη κατάταξη για το αεροβόλο 10 μέτρων, η νεαρή Ολυμπιονίκης βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από την Κινέζα Μενξούε Ζανγκ και τη Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης