Στην Πεσκάρα, με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την πάλη στην άμμο (beach wrestling), βρέθηκε ο Κώστας Θάνος.

Η πόλη που το 2009 φιλοξένησε τους Μεσογειακούς Αγώνες, το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει το επίκεντρο των αθλημάτων παραλίας. Συγκεκριμένα από τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πεσκάρα θα πραγματοποιηθεί το 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα αθλημάτων παραλίας, διοργάνωση που θα αποτελέσει τον προπομπό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης για το beach wrestling, συναντήθηκα με την οργανωτική επιτροπή του 1ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος αθλημάτων παραλίας. Επιθεώρησα κάποιες εγκαταστάσεις, δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο χώρο που θα γίνει η πάλη στην άμμο, του μοναδικού αθλήματος επαφής που θα λάβει χώρα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια καθιέρωσης μιας αγωνιστικής εκδήλωσης με τεράστιο ενδιαφέρον, όπως άλλωστε συμβαίνει μέχρι τώρα με τα αθλήματα παραλίας. Η Πεσκάρα θα αποτελέσει τον προπομπό για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει μέσα στο 2017 και είμαι βέβαιος ότι η πάλη στην άμμο θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην επιτυχία όσο και στην καθιέρωση της διοργάνωσης», είπε ο πρόεδρος της Ελλληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, Κώστας Θάνος.

Εκτός του beach wrestling, το 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα περιλαμβάνειακόμη 10 αθλήματα που είναι: χάντμπολ στην άμμο, ποδόσφαιρο στην άμμο, τένις στην άμμο, βόλεϊ στην άμμο, Κανόε θαλάσσης, κωπηλασία παραλίας σπριντ, τεχνική κολύμβηση, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, θαλάσσιο σκι και Aquathlon (τρέξιμο-κολύμπι-τρέξιμο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης