Δύο ακόμη Έλληνες αθλητές, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Κώστας Δουβαλίδης αγωνίζονται το Σάββατο (10/6) σε μίτινγκ του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Σέτσιν της Πολωνίας. Ο Φιλιππίδης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο «Athens Street Pole Vault» και στόχος του είναι να βελτιώσει τα 5.70μ, που σημείωσε στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο Φιλιππίδης είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα είναι έκπληξη να τον δούμε σε άλματα πάνω από τα 5.80 μέτρα. Σε αυτό θα τον βοηθήσει και ο δυνατός συναγωνισμός με τους Πολωνούς Πιότρ Λίσεκ, Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι, αλλά και τον Ρώσο Ιλία Μουντρόβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής των υψηλών εμποδίων, Κώστας Δουβαλίδης, που θα κυνηγήσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου (13.44). Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση. Ο έμπειρος εμποδιστής πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στην Πράγα, όπου πέτυχε 13.68, επίδοση που όπως υποστηρίζει και ο ίδιος δεν αντιπροσωπεύει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης