Σε αγώνα στην Ορλεάνη, που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Ευρωπαίων επικοντιστών, θα αγωνιστούν το προσεχές Σάββατο τόσο ο Κώστας Φιλιππίδης όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ο Φιλιππίδης ήταν την περσινή χρονιά νικητής στο συγκεκριμένο αγώνα με 5.67μ, ενώ κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και φέτος. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα έχει ξεπεράσει φέτος τα 5.65μ και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος επικοντιστής θα αγωνιστεί στις 22/1 στο μίτινγκ του Κότμπους, ενώ στις 25/1 θα πάρει μέρος σε ένα ακόμη σπουδαίο μίτινγκ επί κοντώ στο Ρουέν.

Εκεί θα είναι και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία το Σάββατο (19/1) ξεκινά το αγωνιστικό ταξίδι της για το 2014. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει ως απώτερο στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ. Μετά τα δύο μίτινγκ της Γαλλίας, η Κυριακοπούλου θα βρεθεί στη Σουηδία για το μίτινγκ της Στοχκόλμης (6/2).

Οι Τζερόμ Κλαβιέρ, Νταμιέλ Ντοσεβίλ, Παβέλ Βογιετσόβσκι έχουν μαζί με τον Κώστα Φιλιππίδη τον πρώτο λόγο στη διοργάνωση της Ορλεάνης, ενώ, στις γυναίκες εκτός από την Κυριακοπούλου, ξεχωρίζουν ακόμη η Βανέσα Μπόσλακ και η Αντζελίνα Μπένγκτσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης