Την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα ομάδων στο Ταλίν της Εσθονίας ξεκίνησε η ελληνική ομάδα, με τους Έλληνες αθλητές να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παρά τη χαμηλή θερμοκρασία και τον δυνατό αέρα.

Σε φοβερή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Λυκούργος Τσάκωνας, που τερμάτισε δεύτερος στα 100 μ. με 10.22 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής βελτίωσε το 10.37, που είχε από το 2011 και έπιασε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο στην 12η θέση όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Αναστασάκης στη δεύτερη συμμετοχή του στη διοργάνωση μπορεί να μην βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στη σφυροβολία, όμως, κατέλαβε την 5η θέση με 68,30 μέτρα και συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό βαθμών.

Η έμπειρη Γεωργία Κοκλώνη έκανε τη δουλειά της, πήρε τη νίκη στην 1η σειρά των 100 μ. με 11.59 και μοιράστηκε την 4η στο σύνολο με την Ιρλανδή Αμι Φόστερ, που σημείωσε τον ίδιο χρόνο στην 2η σειρά.

Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε στα 400 μ. εμπ. ο Γιάννης Λουλάς, που ήταν νικητής στην πρώτη σειρά με 51.75 και κατέλαβε την έβδομη θέση στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, στο ντεμπούτο της με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, η Κατερίνα Δαλάκα τερμάτισε τρίτη στη σειρά της με 59.99. Τέλος στο τριπλούν η Νίκη Πανέττα δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό της με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλά έχοντας ένα έγκυρο άλμα στα 12,86 μέτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης