Στο εθνικό στάδιο Χανίων θα πραγματοποιηθεί αύριο το ιστορικό μίτινγκ στίβου «65α Βενιζέλεια», ένα από τα παλαιότερα που διεξάγονται στην χώρα και στο οποίο έχουν σημειωθεί σπουδαίες επιδόσεις από μεγάλους αθλητές.

Από τους αθλητές που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση είναι ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ εμπόδια. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, θα κάνει τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν, με στόχο μια επίδοση κάτω από το φετινό του 13.49.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας (16.85μ χαμηλό) θα κυνηγήσει ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 16.53 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν ακόμη ο Νίκος Τσιώκος, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος και ο Παύλος Μπόφτσης.

Οι Πέτρος Κυριακίδης και Δημήτρης Γράβαλος θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, μετά τον αγώνα των Παπαφλεσσείων. Ο Κυριακίδης έχει φέτος 47.16 και ο Γράβαλος 47.21, ενώ στην ίδια κούρσα θα πάρει μέρος και ο αθλητής των χαμηλών εμποδίων, Γιάννης Λουλάς.

Στα 100μ των ανδρών, θα γίνει δυνατή κούρσα με τον Μάκη Στεργιούλη να θέλει να βελτιώσει το 10.68 των Παπαφλεσσείων. Ο Γιώργος Κουτσοθεοδώρου, ο οποίος έτρεξε φέτος την απόσταση σε 10.53 θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό του, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Χρήστου Καλαμάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γρηγορία Κεραμιδά έτρεξε φέτος τα 100μ σε 10.78, ωστόσο το αγώνισμα στο οποίο έχει ρίξει το βάρος της είναι τα 200 μέτρα. Στα Βενιζέλεια θα έχει την ευκαιρία να δείξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από τα 24.00.

Στο μήκος των γυναικών, η Ευαγγελια Γαλένη θα κυνηγήσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας και να βελτιώσει το 6.58μ που είναι το νέο ατομικό της ρεκόρ. Στα 400μ εμποδια με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Χριστίνας Χατζή, αλλά και της Εφης Θεοδώρου.

Στο μήκος ο Δημήτρης Διαμαντάρας θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τον αγώνα του Ντεσάου και το 7.38μ που σημείωσε. Στη δισκοβολία των γυναικών, τον πρώτο λόγο έχει η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με φετινό 55.59 μέτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης