Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου το Σάββατο (31/5) να πάρει μέρος στον τρίτο αγώνα του στη σεζόν. Ο Έλληνας επικοντιστής θα συμμετάσχει στο Ντάιαμοντ Λιγκ, που γίνει στην πόλη Γιουτζίν, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του στην κορυφαία σειρά αγώνων της IAAF.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα συμμετείχε και στον αγώνα της Σανγκάης, όπου με άλμα στα 5.62μ κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Ρενό Λαβιλενί (5.92μ). Ο αγώνας της Γιουτζίν δεν θα διαφέρει σε πολλά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές, με εκείνον της Κίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλιππίδης και Λαβιλενί θα είναι στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο τρίτος του προηγούμενου αγώνα, ο Κινέζος Σανγκί Σου (5.62μ). Ο Γερμανός Ραφαέλ Χολτσντέπε μετά την Αθήνα και την Σανγκάη θ΄ αγωνιστεί και στη Γιουτζίν με την… ελπίδα να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό, ενώ στον αγώνα θα είναι και οι δύο άλλοι αθλητές του βάθρου στο Σόποτ, ο Μάλτε Μορ και ο Γιαν Κουντλίκα.

Ο Φιλιππίδης έχει ήδη δύο βαθμούς από τον αγώνα της Κίνας και στόχος του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα με ακόμη περισσότερους, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά… διεκδίκησης του διαμαντιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης