Στίβος: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Νίκος Νεράντζης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 15:31
Στίβος: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Νίκος Νεράντζης
Δυνατός και υγιής στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Νίκος Νεράντζης μετά το τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του το Νοέμβριο του 2017 και τον σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

Ο 20χρονος άλτης, παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις, που έθεταν σε σοβαρό κίνδυνο την αθλητική καριέρα του, κατάφερε να ανακάμψει και να επιστρέψει.

Ο Κερκυραίος αθλητής δουλεύει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αφού διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με αρχικό στόχο τη συμμετοχή στους αγώνες του κλειστού.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου θέλει να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό του, προκειμένου το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκάβλε της Σουηδίας (11-14/7).

Ο Νεράντζης έχει ατομικό ρεκόρ 5.51μ στον κλειστό στίβο, ενώ στον ανοιχτό έχει υπερβεί τα 5.46 μέτρα και είναι από τους επικοντιστές που μπορούν να διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις.

Εξάλλου, στην Ελλάδα και το γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αναμένεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για σπουδές. Η νεαρή επέλεξε να «παγώσει» για λίγο τις σπουδές της και να συνεχίσει στην Αθήνα με επίκεντρο την προπόνησή της.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 15:34