Με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων Ελλήνων επικοντιστών, Κώστα Φιλιππίδη και Εμμανουήλ Καραλή θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/2) το διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της πόλης Τορούν στην Πολωνία.

Μαζί τους θα αγωνιστούν και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα του επί κοντώ από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τον 5ο αγώνα της κορυφαίας σειράς IAAF World Indoor Tour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επί κοντώ είναι ένα από τα αγωνίσματα που βαθμολογούνται και δίνουν wild card για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ (1-4/3) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που συγκεντρώνει πλειάδα κορυφαίων αθλητών του πλανήτη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Φιλιππίδης, που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε Κότμπους (5.73μ), Ντίσελντορφ (5.78μ) Μαδρίτη (5.85μ) και Ρουέν (5.70μ) είναι έτοιμος για μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους υποψήφιους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής, προέρχεται από τις σπουδαίες εμφανίσεις στο ΣΕΦ και στην Πράγα, όπου πέρασε τα 5.78μ και 5.71μ αντίστοιχα. Ο έφηβος παγκόσμιος ρέκορντμαν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι σε άλματα πάνω από τα 5.70 μέτρα.

Στο Τορούν θα είναι και ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπραζ, που πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 5.90μ, αλλά και οι Ραφαέλ Χολτσντέπε (Γερμανία) και Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία) με φετινά 5.88μ και 5.86μ. αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης