Η δύο φορές Ολυμπιονίκης των 100μ., Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις, δηλώνει αποφασισμένη να αγωνιστεί στο Τόκιο τόσο στα 100μ. όσο και στα 200μ., στοχεύοντας σε ένα «νταμπλ» χρυσών μεταλλίων.

Η 32χρονη Τζαμαϊκανή είχε «αγγίξει» το συγκεκριμένο επίτευγμα το 2012 στο Λονδίνο, αλλά είχε χάσει από την Αμερικανίδα Άλισον Φέλιξ στα 200μ., αρκούμενη στο ασημένιο μετάλλιο. Το 2016 στο Ρίο, αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του ποδιού, δεν είχε αγωνιστεί στα 200μ., ενώ στα 100μ. είχε πάρει την τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα κάνω σίγουρα και τα δύο. Την περασμένη χρονιά ήθελα να το δοκιμάσω (σ.σ. στο Παγκόσμιο της Ντόχα), αλλά ο προπονητής μου είχε άλλα σχέδια, οπότε κι έγω δούλεψα με βάση το δικό του σχέδιο. Εκείνος ξέρει καλύτερα…», δήλωσε η Φρέιζερ-Πράις, η οποία είχε πετύχει το «νταμπλ» στα σπριντ στο Παγκόσμιο της Μόσχας, το 2013.

«Σίγουρα ανυπομονώ να τρέξω στα 200μ., ειδικά γιατί πιστεύω μέσα μου ότι μπορώ να τρέξω στα 21 δευτερόλεπτα. Είναι ένα μεγάλο πάθος μου και δουλεύω πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε η Τζαμαϊκανή Ολυμπιονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης