Η Σπυριδούλα Καρύδη μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν με το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (Κ20) στο Μπορός με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (14.00μ), στοχεύει ακόμη ψηλότερα φέτος, το καλοκαίρι θέλει τη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

«Σίγουρα έχω υψηλούς στόχους και θέλω να τους πετύχω και σίγουρα υπάρχει και το άγχος να καταφέρω να δώσω συνέχεια στις εμφανίσεις του 2019. Η διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι η βασική μου επιδίωξη για το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι στο όνειρο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α/Γ, όμως, αυτές δεν είναι διοργανώσεις που στην παρούσα φάση κυνηγάμε», είπε η νεαρή άλτρια του Παύλου Σκορδίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις αρχές του επόμενου μήνα θα βρεθούμε στην Αθήνα για δύο εβδομάδες προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ κι έπειτα θα επιστρέψουμε πάλι στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πει με τον προπονητή μου, θα πάρω μέρος και σε κάποιους αγώνες στον κλειστό στίβο, δίχως ωστόσο να έχουμε ακόμη καταλήξει αν θα είναι μόνο στο μήκος ή και στο τριπλούν. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ένα πλάνο αγώνων για τον ανοιχτό, προκειμένου να φτάσω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση του Ναϊρόμπι. Πέρυσι, παρότι έκανα αρκετούς αγώνες, διατηρήθηκα ξεκούραστη μέχρι το Ευρωπαϊκό κι εκεί έκανα την καλύτερη μου εμφάνιση. Αυτός είναι ο στόχος μας και για το 2020», τόνισε η 19χρονη και συμπλήρωσε: «Η φετινή σεζόν είναι διαφορετική, αφού δεν έχω το σχολείο και μπορώ να κάνω διπλές προπονήσεις. Πριν ξεκινήσουμε προετοιμασία πίστευα πως θα έχω αρκετό χρόνο στη διάθεση μου, αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης