Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η σεζόν για την Ειρήνη Βασιλείου καθώς στον πρώτο της αγώνα για το 2020 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ σε δύο αγωνίσματα, τα 60 μ. και 200 μέτρα.

Η 30χρονη αθλήτρια επέλεξε να ξεκινήσει τη σεζόν σε μια απόσταση, που δεν συνηθίζει, τα 60 μ., ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να τρέξει σαν…σπρίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βασιλείου συμμετείχε στον προκριματικό των 60 μ. και τερμάτισε πρώτη στη σειρά της σε 7.50 βελτιώνοντας το ατομικό της 7.63.

Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη στη συνέχεια επέλεξε να μην τρέξει στον τελικό των 60 μ., που ήταν προγραμματισμένος λίγη ώρα πριν τα 200 μ., όπου επικράτησε με χρόνο 23.96.

Η σημερινή ήταν η πρώτη κούρσα της αθλήτριας κάτω από τα 24.00 στον κλειστό στίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βασιλείου έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην ταχύτητα που θα της δώσουν ώθηση ενόψει των εμφανίσεων της στο βασικό της αγώνισμα τα 400 μ., στο τέλος του μήνα.

Στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε στα 800 μ. και η Άννα Βασιλείου, που ήταν νικήτρια με 2.13.54 σε μια κούρσα που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και δίχως τον απαιτούμενο συναγωνισμό.

Η Βασιλείου από την περασμένη σεζόν δοκιμάζει τις δυνάμεις και στα 800 μ., όπου στον ανοιχτό έχει ατομικό ρεκόρ 2.09.36, δίχως ωστόσο να έχει αφήσει τα 400 μέτρα.

Η Άννα Βασιλείου θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει στο Ηράκλειο την προετοιμασία της, σε αντίθεση με την αδελφή της, Ειρήνη, που θα παραμείνει στην Βιέννη και αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της το ερχόμενο Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης