Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών, Κώστας Φιλιππίδης, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ, με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, όπου θέλει να υπερασπιστεί το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε το 2017 στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.
Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο έμπειρος αθλητής να ντύθηκε γαμπρός, ωστόσο αυτή η σπουδαία και ευχάριστη αλλαγή στη ζωή του δεν έφερε αλλαγές στα προπονητικά σχέδιά του.
«Ο βασικός προγραμματισμός έχει ήδη γίνει, ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες πριν καταλήξουμε στο αγωνιστικό πλάνο της σεζόν» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Κυτέας, και συμπλήρωσε:
«Το σίγουρο είναι πως ο πρώτος αγώνας του Κώστα θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου στην Ορλεάνη». Αθλητής και προπονητής είναι πιθανό να κάνουν μέρος της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, σε προπονητικό κέντρο που έχουν εμπιστευτεί και στο παρελθόν.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό (5.91μ) και κλειστό στίβο (5.85μ) αναμένεται και το 2019 να είναι από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας στις κορυφαίες χειμερινές και θερινές διεθνείς διοργανώσεις στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης