Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινείται το Ταλίν εκεί όπου αύριο Πέμπτη ξεκινάει το 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην πόλη της Εσθονίας και σήμερα είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες της προπονήσεις στους χώρους όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες. Για δύο από τα εννέα μέλη της ομάδας, τον Μιχάλη Αναστασάκη και την Ηλιάνα Κοροσίδου, τόσο η πόλη όσο και το στάδιο είναι γνώριμα, καθώς εκεί έγινε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα θα γίνει η τεχνική σύσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθούν τα όρια, τα γκρουπ και οι σειρές στις οποίες θα συμμετάσχουν οι αθλητές. Τα καιρικά φαινόμενα είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τους αθλητές, καθώς η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής, ενώ σήμερα έβρεξε.

Την Πέμπτη (9/12), πρώτη ημέρα των αγώνων η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μιχάλης Αναστασάκης στη σφυροβολία, που με φετινό 72,55 μ., φαντάζει ένα από τα φαβορί για συμμετοχή στον τελικό.

Στον προκριματικό της σφαιροβολίας θα πάρει μέρος η Σταματία Σκαρβέλη (15,78 μ.) και του επί κοντώ η Γεωργία Στεφανίδη με φετινή επίδοση 4,15 μ., ικανή να την στείλει στον τελικό της Παρασκευής (10/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης