Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου θα ανοίξει την αγωνιστική σεζόν στον κλειστό στίβο στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ της Γαλλίας στις 30 Ιανουαρίου.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να κυνηγήσει από νωρίς επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ευελπιστεί σε μία καλή παρουσία στη χειμερινή περίοδο, η οποία θα κορυφωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (4-7/3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 29χρονη έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 8.16, από την περσινή χρονιά, ωστόσο στόχος της είναι να επιστρέψει σε επιδόσεις κοντά στο ατομικό της (8.04). «Θα δούμε πώς θα είναι μετά τη διοργάνωση στη Γαλλία και ανάλογα θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή της στην ημερίδα του ΣΕΦ, στις 7 Φεβρουαρίου. Πρόθεσή μας είναι να κάνει αγώνες, οπότε είναι πιθανό να είναι παρούσα στην πρώτη εγχώρια διοργάνωση του κλειστού, ενώ στον προγραμματισμό μας είναι η συμμετοχή και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (12-13/2)» είπε η προπονήτρια της, Ιωάννα Σιώμου.

Η Πεσιρίδου μετράει δύο συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αφού ήταν παρούσα τόσο στη διοργάνωση του 2015 στην Πράγα, όσο και του 2017 στο Βελιγράδι, όπου έτρεξε στον ημιτελικό των υψηλών εμποδίων. Ο χειμώνας του 2017 ήταν άκρως αποδοτικός για την αθλήτρια, αφού έτρεξε τέσσερις φορές κάτω από 8.10, που είναι οι καλύτερες επιδόσεις της καριέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης