Στο Γιόγκριμ της Γερμανίας θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση των κορυφαίων αθλητών του επί κοντώ. Στο γνωστό μίτινγκ θα συμμετάσχουν τρεις Έλληνες πρωταθλητές και συγκεκριμένα οι Κώστας Φιλιππίδης, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη, οι οποίοι σε περίπου 10 ημέρες θα κυνηγήσουν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου έκανε τον τελευταίο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ξεπέρασε τα 5,60 μ. και είχε καλά άλματα στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,62 μ., θα έχει την ευκαιρία να τα… βάλει με τους Κάρστεν Ντίλα και Τόμπιας Σέρμπιαθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Στεφανίδη με 4,71 μ. βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης μαζί με τη Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ, η οποία επίσης θα είναι παρούσα στον αυριανό αγώνα και προέρχεται από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων σε υψηλό επίπεδο. Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τη Στεφανίδη είναι τα κοντάρια, τα οποία αναμένεται να φτάσουν στην Γερμανία αύριο το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία άφησε πίσω της τις ατυχίες του πρώτου μισού της θερινής σεζόν και είναι έτοιμη για μεγάλα άλματα.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα κάνει τον τρίτο αγώνα της μετά το ατύχημα στο Μάντσεστερ και έχει ως στόχο να ανέβει υψηλότερα από το 4,40 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Κυριακοπούλου έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις της σεζόν, με 4,63 μ. από το Ντάιαμοντ Λιγκ, που έγινε στην Ντόχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης