Στίβος: Στην Αυστρία η Βασιλείου, στην Τσεχία ο Ζώτος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, 17:23
Στίβος: Στην Αυστρία η Βασιλείου, στην Τσεχία ο Ζώτος

Σε αγώνα στη Βιέννη θα συμμετάσχει αύριο η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ελληνίδα σπρίντερ βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα για προετοιμασία και εκμεταλλεύεται την αγωνιστική δράση που είναι σε εξέλιξη στην πόλη. Η Βασιλείου ξεκίνησε τους αγώνες της την περασμένη εβδομάδα όπου έκανε ατομικό ρεκόρ, τόσο στα 60μ (7.50) όσο και στα 200μ (23.96), δείχνοντας πως, παρά το γεγονός ότι ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Βασιλείου θα κάνει τα ίδια αγωνίσματα και στον αυριανό αγώνα, στο πλαίσιο πάντα της προετοιμασίας της για τα 400 μέτρα. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη έδειξε πως έχει βελτιωθεί αισθητά στο κομμάτι της ταχύτητας, γεγονός που θα τις δώσει τα εφόδια να τρέξει γρηγορότερα και στο βασικό αγώνισμά της. Η 30χρονη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην απόσταση των 400μ την 1η Φεβρουαρίου, στο μίτινγκ της Βιέννης.

Τους αγώνες του θα ξεκινήσει αύριο και ο Κυριάκος Ζώτος. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Γιάμπλονετς στην Τσεχία, δίχως ακόμη να βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελε. Ο αθλητής θα παραμείνει στην Τσεχία, ώστε την Τετάρτη (22/1) να συμμετάσχει σε αγώνα στην πόλη Νεβίζντι. Ο Ζώτος έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 20.20μ από τις 19 Ιανουαρίου του 2019.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, 17:24