Την τρίτη θέση με 2,28 μέτρα πήρε ο Αντώνης Μάστορας σε διεθνή αγώνα επίδειξης άλματος σε ύψος, ο οποίος διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο των 1ων ευρωπαϊκών αγώνων.

Ο Έλληνας άλτης, στο ιδιαίτερα ζεστό Μπακού με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς και την υγρασία να αγγίζει τα μέγιστα επίπεδα, κατάφερε να βελτιώσει το φετινό ρεκόρ του στη θερινή σεζόν και να βρει το ρυθμό του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στο ύψος το χειμώνα στην Πράγα, με τα 2,28 μέτρα βελτίωσε την προηγούμενη επίδοσή του με 2,24 μέτρα, την οποία είχε πετύχει πριν λίγες εβδομάδες στα Χανιά. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι κατετάγη 3ος πίσω από τον Ουκρανό Αντρι Προτσένκο, ο οποίος σκαρφάλωσε στα 2,30 μέτρα, και τον Ρώσο Αλεξάντερ Σούστοφ που ξεπέρασε το ίδιο ύψος.

Ο Μάστορας θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με προπονήσεις στην Αθήνα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών στα τέλη Ιουλίου, ενώ στις προθέσεις του ίδιου και του προπονητή του είναι να κάνει κι άλλους αγώνες στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης