Η Ρωσία και συγκεκριμένα η Μόσχα θα είναι ένας από τους προορισμούς του Λούη Τσάτουμα και του Γιώργου Τσάκωνα, το φετινό χειμώνα. Οι δύο άλτες του μήκους, οι οποίοι γυμνάζονται με τον Δημήτρη Βασιλικό, θ’ αγωνιστούν την 1η Φεβρουαρίου στον «Ρωσικό Χειμώνα», που αποτελεί ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της σεζόν.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης θα είναι και αυτή τη σεζόν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγωνίσματος, ένας από εκείνους που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Πράγας. Με αξιώσεις θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου και ο Γιώργος Τσάκωνας, ο οποίος ευελπιστεί όχι μόνο να είναι στην Πράγα, αλλά και ανάμεσα στους αθλητές του τελικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσάτουμας βελτίωσε την περασμένη χειμερινή σεζόν το πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 8.23μ στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Σόποτ. Αντίθετα, ο Τσάκωνας ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βρεθεί στα αγωνιστικά επίπεδα που θα ήθελε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης