Με γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου, 0:01 πριν τη λήξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από το Λαιμό, επικρατώντας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 7-6, για την 3η αγωνιστική της Γ’ φάσης της Α1 Γυναικών και έκανε σημαντικό άλμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου των θέσεων 1-4.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου να προηγείται με 1-0, ενώ στο ημίχρονο αύξησε τη διάφορα στα δυο τέρματα (4-2). Ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ισοφάρισε στο τρίτο οκτάλεπτο (4-4), κατάφερε να φύγει με τη νίκη, χάρη σε γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου στον παραπάνω, 0:01 πριν τη λήξη του αγώνα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Τσουκαλά των «ερυθρολεύκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0:01 της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η βοηθός προπονητή του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών».

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 0-2, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Γκίλλα, Κοτσιώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου, Φουντωτού, Δουρέκα.

Πηγή: ΚΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης