Στο… κατώφλι των μεταλλίων στο ατομικό BC3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπότσια που φιλοξενείται στο Λίβερπουλ, βρίσκεται από σήμερα (14/8) ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Ο κάτοχος» τεσσάρων μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, με Sport Assistant την σύζυγό του, Κατερίνα Πατρώνη, στο δρόμο για την είσοδό του στην τετράδα, σημείωσε πέντε νίκες.

Στα προκριματικά νίκησε 10-1 τον Βινγκ Τουνγκ Λιου από το Χονγκ Κονγκ, 4-1 τον Χέσους Ρομέρο από την Κολομβία και 8-0 τον Μαξίμ Βασίλιεφ από την Ρωσία. Στον γύρο των 16 νίκησε 8-0 την Σάντρα Μοντέιρο από τον Καναδά, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε 4-3 του Ρώσου Αλεξάντερ Λεγκοστάεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία BC1, οι Παναγιώτης Σουλάνης και Χρήστος Κυπριώτης έφτασαν έως τον γύρο των «16», όπως και η Άννα Ντέντα στο ατομικό BC3.

Τα ημιτελικά, όπως και οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν αύριο (15/8), οπότε και θα προκύψουν οι τελικές κατατάξεις των Ελλήνων αθλητών που συμμετείχαν στα ατομικά όλων των κατηγοριών.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια, το οποίο περιλαμβάνει και ομαδικά/ζευγάρια συμμετέχουν 190 αθλητές και αθλήτριες από 33 χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης