Μετά το 5,80 μ. στο Ηράκλειο της Κρήτης, που είναι η έκτη επίδοση φέτος στον κόσμο, o φορμαρισμένος Κώστας Φιλιππίδης ετοιμάζεται για πτήσεις επί γερμανικού εδάφους.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ αγωνίζεται την Πέμπτη (25/6) σε μίτινγκ επί κοντώ στους δρόμους Λαντάου. Στην ίδια διοργάνωση ξεχωρίζει ακόμη το ανερχόμενο αστέρι των Γερμανών, ο Κάρλο Πεχ, που έχει φτάσει το ρεκόρ του στα 5,80 μ., ο Βαλεντίν Λαβιλενί (Γαλλία- 5,80 μ.) και ο Τόμπιας Σέρμπαθ (Γερμανία – 5,76 μ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός συνόρων θα συνεχίσει τους αγώνες του και ο Αντώνης Μάστορας. Ο πρωταθλητής του ύψους βρίσκεται ήδη στο Μπακού, προκειμένου την Πέμπτη (25/6) να αγωνιστεί στο street event, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων. Ο Μάστορας, θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό του 2,24 μ. και να βρεθεί σε επιδόσεις ανάλογες της χειμερινής περιόδου.

Στον ίδιο αγώνα θα πάρει μέρος ο Ουκρανός Μπόχνταν Μπονταρένο με φετινό 2,36μ., ο συμπατριώτης του Άντρι Προτσένκο και ο Τσέχος Γιάροσλαβ Μπάμπα, που στους αγώνες του Ηρακλείου πήρε τη νίκη με 2,30 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης