Την τελευταία δεκαετία οι αγώνες εκτός σταδίου κερδίζουν μεγάλο μερίδιο στην αγωνιστική δράση. Πλατείες, δρόμοι, εμπορικά κέντρα έχουν φιλοξενήσει αθλητές είτε του ύψους, είτε του επί κοντώ. Είναι αλήθεια όμως, πως το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα μέρος, διεξαγωγής street event είναι η λίμνη στο Ρόταχ της Γερμανίας.

Εκεί θα είναι αύριο (Σάββατο, 11/7) για να αγωνιστεί και για να ζήσει την εμπειρία της…πτώσης πάνω στο νερό (το στρώμα είναι τοποθετημένο στη λίμνη) η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλληνίδα στον αγώνα του Ρουέν την περασμένη εβδομάδα έδειξε να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της και σε θέση να προσεγγίσει άλματα κοντά ή και καλύτερα από το φετινό της 4,71 μέτρα.

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Λίζα Ριζιχ (Γερμανία), Γιρίνα Πτατσνίκοβα (Τσεχία) και Σάντι Μόρις (ΗΠΑ).

Εκτός συνόρων θα αγωνιστεί και η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν θα πάρει μέρος το Σάββατο (11/7) στο Challenge της Μαδρίτης, με στόχο μια επίδοση καλύτερη από το φετινό της 13,99 μ., που θα την φέρει πιο κοντά σε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Σόφια επέλεξαν για την επόμενη αγωνιστική τους εμφάνιση, δύο αθλητές του τριπλούν, ο Παύλος Μπόφτσης και ο Μανώλης Μακρής, που θα αγωνιστούν αύριο στο μίτινγκ «Πάβελ Παβλόφ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης