Το «πράσινο φως» για μία… σύμπραξη με καλό σκοπό, την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αυστραλίας, άναψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Από σήμερα, διατίθεται εκ νέου το διάσημο «The Tsitsipas Souvlaki», το οποίο… λάνσαρε για πρώτη φορά πέρυσι τέτοια εποχή το εστιατόριο ελληνικής ιδιοκτησίας «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, μετά την πρώτη πρόκριση Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Australian Open. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους πυροπαθείς.

Τη «σύμπραξη» επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του με 7-6(4), 7-6(6) στη φιλική αναμέτρηση με τον Ματέο Μπερετίνι στο «Kooyong Classic», ένα φιλανθρωπικό τουρνουά (14-16/1) στη Μελβούρνη για την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις φωτιές στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, λοιπόν, το σουβλάκι «Τσιτσιπάς» θα είναι διαθέσιμο και θα πωλείται στην τιμή των 17 αυστραλιανών δολαρίων (περίπου 10,5 ευρώ) στο εν λόγω εστιατόριο. Το δημοφιλές ελληνικό εστιατόριο της Lonsdale Street έχει δώσει ήδη 10.000 δολάρια για τους πυροπαθείς.

Ως προς τα υλικά που θα περιέχει το σουβλάκι, δεν άλλαξε κάτι εν συγκρίσει με πέρυσι, όταν ο ίδιος ο Έλληνας τενίστας είχε επιλέξει αυτά της αρεσκείας του! Δηλαδή, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα σουβλάκι με γύρο από αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, ρόδι, βασιλικό, μέντα, τριμμένη φέτα, πατάτες και τσίλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης