Στράντζαλη: «Να χορέψουμε συρτάκι στο Μαρκόπουλο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, 19:35
Στράντζαλη: «Να χορέψουμε συρτάκι στο Μαρκόπουλο»
Αποφασισμένες να ξαναχορέψουν συρτάκι με τη Νορβηγία την προσεχή Κυριακή (17.00, TV ΕΡΤ3) στο Μαρκόπουλο είναι οι διεθνείς παίκτριες. «Είναι μια καλή ευκαιρία μετά το Βόλο να ξαναθυμηθούμε τα βήματα» σχολίασε χαρακτηριστικά στο www.volleyball.gr η Όλγα Στράντζαλη.

Η διεθνής ακραία, η οποία διαπρέπει στο Πολωνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Πίλα, μίλησε για τα δύο εναπομείναντα ματς με Νορβηγία εντός και Μαυροβούνιο εκτός, αλλά και για το βαρύ καλοκαίρι που έρχεται. Αναλυτικά:

Για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό: «Σιγά σιγά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε προκριθεί στο Ευρωπαϊκό. Τώρα που μαζευτήκαμε ξανά όλες μαζί, θυμηθήκαμε όλες τις ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού. Περάσαμε πολύ καλά τόσο, αγωνιστικά όσο και εκτός παρκέ και αυτό φάνηκε».

Για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο: «Ξέρουμε πως έχουμε προκριθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να πάρουμε δύο ακόμα νίκες και να μην χάσουμε σετ. Γι'αυτό μαζευτήκαμε πάλι, να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα και να συνεχίσουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι γιορτή το παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Μαρκόπουλο και χαιρόμαστε πολύ που θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ξανά την πρόκριση στην Αθήνα μετά το Βόλο. Τελευταία κυρίως παίζουμε στην επαρχία και είμαστε όλες ενθουσιασμένες που θα παίξουμε μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό που ελπίζω να έρθει στο γήπεδο. Ανυπομονώ ειλικρινά να έρθει ο Ιανουάριος».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, 20:19