Οι διοργανωτές του 4ου Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία, ανακοίνωσαν επίσημα το άνοιγμα των εγγραφών στον αγώνα.

Τον 4ο Ημιμαραθώνιο δρόμο, με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2019», διοργανώνουν το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς», σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5, 10 και 21,5 χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της Λίμνης.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η εγγραφή μέχρι τις 9 Ιουνίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: www.stymphalialakerun.gr. Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5. Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού, ηλικίας 5 έως 11 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα, να λάβουν μέρος στη μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης