Σύμφωνα με ανακοίνωση της World Taekwondo Europe, αναβάλλονται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών. Αντίθετα -και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλάνο για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων- θα γίνει κανονικά στην Ρωσία το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης. Οι συμμετέχοντες ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ταξίδι στην Μόσχα. Από την World Taekwondo Europe θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όσον αφορά στα τουρνουά G1, την ευθύνη για τη διεξαγωγή τους ή όχι, έχουν οι ομοσπονδίες και ως εκ τούτου δεν μπορεί να δοθεί κάποια κεντρική οδηγία. Ωστόσο η Taekwondo Europe προτρέπει όλες τις ομοσπονδίες να λάβουν υπόψιν την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι διοργανώσεις του ταεκβοντό που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Ελλάδα. Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται το Κύπελλο Ακρόπολης, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα αλλά και οι φιλικές διοργανώσεις των συλλόγων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης