Ταρνατόρος: «Χαιρετίζουμε την απόφαση για τα κίνητρα φοροαπαλλαγών»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:24
Ταρνατόρος: «Χαιρετίζουμε την απόφαση για τα κίνητρα φοροαπαλλαγών»

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος χαιρέτησε την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου για μείωση του φόρου σε ποσοστό 20% επί του ποσού δωρεάς σε ερασιτεχνικά σωματεία και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League τον περασμένο Οκτώβριο ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε εξαγγείλει δέσμη μέτρων για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού και του ημιεπαγγελματικού αθλητισμού. Μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας ικανοποιεί που σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιήθηκε με υπουργική απόφαση από τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο ένα από τα πάγια αιτήματα των σωματείων και των παραγόντων σε όλη την Ελλάδα.

 Το θέμα είχε τεθεί και στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε ως ΕΣΑΠ με τον κύριο Αυγενάκη. Είναι μία απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση με σκοπό να δοθεί μία οικονομική διέξοδος στη μεγάλη κρίση που μαστίζει τον ερασιτεχνικό και ημιεπαγγελματικό αθλητισμό.

Χαιρετίζουμε την απόφαση και ευχόμαστε να είναι η απαρχή για αλλαγή του κλίματος ώστε και η επιχειρηματική κοινότητα να βοηθήσει όσο μπορεί τα κύτταρα του ελληνικού αθλητισμού».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:27