Σερένα Γουίλιαμς εναντίον Έλενα Βέσνινα και Αντζελίκ Κέρμπερ απέναντι σε Βένους Γουίλιαμς είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Wimbledon. Το νούμερο 1 στον κόσμο νίκησε την Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα σε 75 λεπτά με 6-4, 6-4 κάνοντας από ένα break σε κάθε σετ και έδειξε έτοιμη να παλέψει για την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam τίτλου της στη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει χάσει τόσο το Australian Open όσο και το Roland Garros.

Η Βέσνινα από την πλευρά της απέκλεισε την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα με 6-2, 6-2, πείθοντας ότι οι νίκες της απέναντι σε Πέτκοβιτς και Μακάροβα ήταν πανάξιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρωσίδα έκανε δύο break σε κάθε set απέναντι στην Τσέχα αντίπαλό της, που φαινόταν ταλαιπωρημένη από την κοπιαστική χθεσινή αναμέτρηση με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Η Κέρμπερ, κάτοχος του Australian Open, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην πάντοτε επικίνδυνη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, αλλά ήταν ψύχραιμη και σταθερή στις κρίσιμες στιγμές και πήρε τη νίκη με 7-5, 7-6 ύστερα από μιάμιση (93΄) ώρα αγώνα.

Η Βίνους Γουίλιαμς, από την πλευρά της, νίκησε πιο εύκολα (7-6, 6-2) την Γιροσλάβα Σβεντόβα από το Καζακστάν, αν και υστέρησε στους winners (15-26) κι εκεί θα πρέπει να βελτιωθεί, αφού η Κέρμπερ δεν αστειεύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης