Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.

Λίγες ημέρες μετά την πορεία της στη διοργάνωση της Ντόχα, όπου αποκλείστηκε στους προημιτελικούς από τον Ισπανίδα, Μουγκουρούθα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα βρει στον 1ο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι την τενίστρια από την οποία είχε ηττηθεί το 2014 σε τελικό ITF, στη μοναδική φορά που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μέχρι τώρα στα κορτ στην καριέρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στην 25χρονη Τσέχα (νο63 στον κόσμο) η Σάκκαρη είναι το απόλυτο φαβορί κι εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μετά την κλήρωση που έγινε στον επόμενο γύρο θ΄ αντιμετωπίσει μία εκ των Οσταπένκο ή Τιγκ.

Εάν η Σάκκαρη φτάσει στην φάση των «16» του WTA 1000 τουρνουά των 1.8 εκατ. δολαρίων, είναι πιθανό να διασταυρωθεί με το νο1 του ταμπλό, την Ελίνα Σβιτολίνα κόντρα στην οποία έχει θετική προϊστορία με 2-1 νίκες.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται ακόμη οι Μπελίντα Μπένσιτς και Μάντισον Κις, ενώ στο κάτω μέρος οι Πλίσκοβα, Αζαρένκα, Μουγκουρούθα και Σαμπαλένκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης