Η Κιμ Κλάιστερς αποχώρησε από το Western & Southern Open λόγω προβλήματος τραυματισμού στους κοιλιακούς, όπως ανακοίνωσε η ίδια την Παρασκευή (21/08). Η πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στην κατάταξη της WTA εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα προλάβει το US Open, που ξεκινά στις 31/08.

Το τουρνουά, που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, χρησιμεύει ως ένα τεστ προθέρμανσης για τους αθλητές πριν από το κορυφαίο Grand Slam που ακολουθεί, εκεί όπου η 37χρονη Κλάιστερς έλαβε κάρτα ελεύθερης συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απογοητευτικό να πρέπει να αποχωρήσω, αλλά μετά από συζητήσεις με τους γιατρούς και την ομάδα μου χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο ανάρρωσης», αναφέρει στη δήλωσή της η Κλάιστερς, η οποία είχε κατακτήσει το τουρνουά το 2010.

«Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να μείνω ενεργή και να συνεχίσω να ετοιμάζομαι με την ομάδα μου εδώ στο USTA Billie Jean King National Tennis Center» συμπλήρωσε η έμπειρη τενίστρια.

Η Κλάιστερς, η οποία επέστρεψε στο τένις φέτος μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια απουσίας, κέρδισε το US Open το 2005, το 2009 και το 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam είχε προγραμματίσει την επιστροφή της τον Ιανουάριο του 2020, πήγε πίσω ένα μήνα λόγω τραυματισμού στο γόνατο και έπαιξε στο Ντουμπάι και στο Μοντερέι πριν από το lockdown του αθλητισμού λόγω της πανδημίας του COVID-19.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης