Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκατς, εν τέλει επικράτησε του αντιπάλου του με 2-1 σετ την Πέμπτη, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά στο Ρότερνταμ!

Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4, ο Πολωνός «απάντησε» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (4-6), με τον «Στεφ» να επικρατεί στο τρίτο με 7-5, κατακτώντας το εισιτήριο που οδηγεί στους «8».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς της πρεμιέρας με τον Γκερασίμοφ, έτσι και στο σημερινό με τον Χούρκατς, ο Τσιτσιπάς συνάντησε αρκετές δυσκολίες, τις οποίες, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και μετά από ένα νέο «θρίλερ» να φτάσει στη νίκη.

Ο Πολωνός Χουρκάζ αποδείχθηκε γι΄ άλλη μια φορά πολύ «σκληρό καρύδι» στια μάχες που έχει δώσει μέχρι τώρα με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο τελευταίος, πάντως, βρήκε τις λύσεις την στιγμή που έπρεπε μέσα στο ματς, κι αφού «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου στο τέλος του πρώτου, αλλά και του τρίτου σετ, έφτασε στο αποτέλεσμα που του έδωσε το «εσιιτήριο» για τους «οκτώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά θα είναι ένας ακόμη πολύ καλός σέρβερ, ο Κάρεν Κατσάνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη σημερινή νίκη ο Τσιτσιπάς από την επόμενη εβδομάδα θα φιγουράρει στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης