Τένις: Με τον Τσιτσιπά η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το Davis Cup

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, 17:32
Τένις: Με τον Τσιτσιπά η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το Davis Cup

Με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών του τένις στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club, ενόψει της συμμετοχής της στο Davis Cup από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στη διάθεσή του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται o Στέφανος Τσιτσιπάς (No 8 στον κόσμο), ο Μιχάλης Περβολαράκης (Νο 461), ο Μάρκος Καλοβελώνης (Νο 713) και ο Πέτρος Τσιτσιπάς (Νο 1598).

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή να είναι ομοσπονδιακός και να θέτει τις υπηρεσίες του για τα χρώματα της πατρίδας του. Για εμένα προσωπικά είναι ιδιαίτερη χαρά γιατί είναι η πρώτη μου συμμετοχή στην ομάδα του Davis Cup», δηλώνει ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και προσθέτει: «Με την άφιξή μου υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα ως προς τις συμμετοχές με την προσθήκη των δύο καλύτερων αντισφαιριστών που έχουμε, του Στέφανου Τσιτσιπά και του Μιχάλη Περβολαράκη. Πολύ σημαντικό κομμάτι για μια ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες, αλλά και όλο το προπονητικό τιμ. Θα έχω την τιμή να έχω στην ομάδα μου τον Χρήστο Φιωτάκη ως γυμναστή, τον Κώστα Περγαντη ως ψυχολόγο, τον Σάββα Πανάβογλου και Κωσταντίνο Τσιτσιπά ως φυσικοθεραπευτές και βέβαια τον Απόστολο Τσιτσιπά ως αρχηγό της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σπύρο Ζαννιά που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα του Davis Cup».

 

Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: «Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να μάθουν οι παίκτες μεταξύ τους να συνεργάζονται άρτια στο διπλό. Θα έχουμε όμως στο πλευρό μας το ελληνικό κοινό και θα είναι ένα μεγάλο όπλο για την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων αντισφαιριστών».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, 17:35