Μετά τη Στοκχόλμη, τη Μασσαλία και το Εστορίλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς φιλοδοξεί να γράψει και στο Πεκίνο ακόμη μία χρυσή σελίδα, τόσο για τον ίδιο όσο και για το ελληνικό τένις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 14.30 (Cosmotesport 7) τον Ντομινίκ Τιέμ στον τελικό του China Open, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσιτσιπάς (Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 3 του ταμπλό), ο οποίος θα αγωνιστεί για όγδοη φορά σε τελικό τουρνουά ΑΤΡ, έφτασε μέχρι τον καταληκτικό αγώνα του China Open, επικρατώντας στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό με 2-0 σετ του Γερμανού Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Όπως προαναφέραμε στον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ (Νο 4 του κόσμου και Νο 1 του ταμπλό), ο οποίος στον άλλο ημιτελικό νίκησε με ανατροπή 2-6, 7-6(5), 7-5 τον Ρώσο Κάρεν Κασάνοφ.

Υπενθυμίζεται πως στον Α΄ γύρο ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε και νίκησε με ανατροπή 4-6, 6-3, 6-4 τον 29χρονο Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς (νο 29).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Β΄ γύρο επικράτησε με τον ίδιο τρόπο 4-6, 6-3, 6-2 του 27χρονου Γεωργιανού, Νίκολοζ Μπασιλασβίλι (νο 17) ενώ στα προημιτελικά εθεσε νοκ-άουτ με 7-6(3), 6-3 τον Αμερικανό Τζον Άισνερ (νο 19), πριν πάρει και τον αγώνα απέναντι στον Σβέρεφ.

Δείτε video από τον νικηφόρο ημιτελικό του Τσιτσιπά απέναντι στον Σβέρεφ:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης