Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών για το βόλεϊ.

Η αρχή θα γίνει με την κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης των ανδρών και οι ομάδες χωρίζονται με βάση την Ένωση και την Περιφέρεια στην οποία ανήκουν. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α’ Ζώνη: ΣΦΑ Φοίβος Μελισσίων, ΑΕ Αρμενίων, ΑΟ Αιγιαλέων, ΕΑ Πατρών και Ροδίων Άθλησις.

Β’ Ζώνη: ΑΣ Μακεδονικός, ΑΜΣ Νέστωρ, ΑΕΝ Πανοράματος, Πήγασος Πολίχνης, ΧΑΝΘ, ΣΦΚ Πιερικός.

Από τις ομάδες της Α’ Ζώνης με κλήρωση θα προκριθούν τρεις (3) στην 2η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες δύο θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Η γηπεδούχος ομάδα θα καθοριστεί με κλήρωση. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην 2η αγωνιστική. Οι ομάδες της Β’ Ζώνης προκρίνονται απευθείας στην 2η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12.30 θα ακολουθήσει η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου γυναικών. Οι ομάδες που συμμετέχουν και δήλωσαν συμμετοχή χωρίστηκαν με βάση την Ένωση/Περιφέρεια ανήκουν σε δύο ζώνες και είναι οι εξής:.

Α’ Ζώνη: ΑΕ Αγ. Παρασκευής, ΑΕΚ, ΖΑΟΝ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΟΦΑ Απολλώνιος, Απόλλων Καλαμάτας, ΑΣ Νηρέας Χίου.

Β’ Ζώνη: ΑΣ Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων, Νέα Γενεά, ΠΑΟΚ, ΕΟ Σταυρούπολης, ΧΑΝΘ.

Από τις ομάδες της Α’ Ζώνης με κλήρωση θα προκριθεί μία (1) στην 2η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες θα χωριστούν με κλήρωση σε τρία (3) ζευγάρια, με τον περιορισμό ότι η ομάδα της TE Χίου (ΑΣ Νηρέας) δεν θα αγωνιστεί με αυτήν της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου (Απόλλων Καλαμάτας) και αντίστροφα. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η αυτή που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (χαμηλότερη). Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην 2η αγωνιστική.

Από τις ομάδες της Β’ Ζώνης με κλήρωση θα προκριθούν τρεις (3) στην 2η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια κατηγορία για τον καθορισμό της έδρας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην 2η αγωνιστική.

Πηγή: ΕΟΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης