Την Τρίτη η συνέντευξη Τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 16:54
Την Τρίτη η συνέντευξη Τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας έχει ήδη αρχίσει και αύριο, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί το μεγαλύτερο αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χώρας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2016.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13.00, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου, Αθηνάς 63 και θα παρουσιαστούν όλες οι εκδηλώσεις που θα γίνουν από τις 10 ως τις 13 Νοεμβρίου 2016.

Στη συνέντευξη θα μετάσχουν και θα μιλήσουν, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ ΑΕ Πετρ Ματεγιόφσκι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Eντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Γιάννης Σταματόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης καθώς και εκπρόσωπος της ΕΡΤ.

Νωρίτερα, στην Αίγλη του Ζαππείου (11:00), θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου, η ανανέωση της συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία που θα είναι για 4η συνεχή χρονιά Επιστημονικός Συνεργάτης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (Ε.Π.Ε), Μιχάλης Τουμπής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 16:56