Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τον καρδιολόγο της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας, κ. Γιάννη Καλλιάτσο εκφράζοντας την βαθύτατη εκτίμηση και τις ολόθερμες ευχαριστίες της για τις πολυτιμότατες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην «οικογένεια» της ελληνικής Πυγμαχίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο καρδιολόγος κ.Καλλιάτσος προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Γιάννης Καλλιάτσος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές μας συνδυάζοντας την αμέριστη προσφορά του στο άθλημα της «καρδιάς» μας με τη συνέπεια του επαγγελματία και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου», σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Είναι ένας γιατρός με κατάρτιση, εμπειρία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους αθλητές μας.

Ένας γιατρός αξιόπιστος, ένας λαμπρός επιστήμονας μα πάνω από όλα ένας αξιόλογος και σπουδαίος άνθρωπος με ανιδιοτελή προσήλωση στο ιατρικό λειτούργημα, χωρίς ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας. Είναι υποδειγματικός, με ήθος, αξιοπρέπεια και πραγματικά τιμά τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη. Είναι άξιος κάθε επαίνου και πολλών θερμών συγχαρητηρίων».

«Ιατροί τέτοιας επιστημονικής κατάρτισης, ήθους και εργατικότητας, όπως ο κ. Καλλιάτσος αποτελούν κόσμημα όχι μόνο για την ομοσπονδία μας, αλλά και για το σύνολο της Ιατρικής Κοινότητας της Πατρίδας μας. Ευχόμαστε να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και φάρο έμπνευσης στις νέες γενιές ιατρών», τονίζει η ΕΟΠ και ευχαριστεί τον Ιατρό για την πολύτιμη προσφορά του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΕΟΠ αισθάνεται περήφανη και ευχαριστεί τον κ. Καλλιάτσο για την συνεχή βοήθειά του στην ορθή διάγνωση και φροντίδα των αθλητών μας, έτσι ώστε να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς. Η ΕΟΠ εκτιμά ειλικρινά την σχέση αυτή και θεωρεί βέβαιο ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο και τη νέα αθλητική σεζόν. Εκφράζουμε δημοσίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης