Το μήνυμα της Σάκκαρη για τον κορωνοϊό: «Eμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 22:06
Το μήνυμα της Σάκκαρη για τον κορωνοϊό: «Eμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς»

To δικό της μήνυμα στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έστειλε η Μαρία Σάκκαρη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι για να μην κινδυνέψουν από τον COVID-19.

Η Ελληνίδα τενίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τα αδέρφια της, καθώς επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ επισήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, όχι μόνο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας».

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μένουμεσπίτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς.

Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία. 7th day of quarantine for me and my siblings, all three of us coming from abroad, without showing any symptoms but we #stayhome to protect everyone around us despite their age. We will stay at home for as long as it is needed, hope you all do the same. We want to thank those involved in fighting during these difficult times and those informing us with transparency and honesty. Thank you and we hope everyone stays healthy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 22:16