Τόκιο 2020: Βολικάκης και Αραούζου «πρόβαραν» την ενδυμασία της ελληνικής αποστολής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020, 12:14
Τόκιο 2020: Βολικάκης και Αραούζου «πρόβαραν» την ενδυμασία της ελληνικής αποστολής

Την αθλητική ενδυμασία που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δοκίμασαν δύο αθλητές της Προολυμπιακής Ομάδας.

Ο ποδηλάτης, Χρήστος Βολικάκης, και η κολυμβήτρια, Κέλυ Αραούζου, ταξίδεψαν στην Πολωνία, όπου εδρεύει η αθλητική εταιρεία «4F» που «ντύνει» τις Ολυμπιακές ομάδες της Ελλάδας, και δοκίμασαν πρώτοι τα ρούχα.

Oι δύο αθλητές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον Χρήστο Βολικάκη να λέει: «Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρώτος τα ρούχα που θα φορέσει η ελληνική ομάδα. Μακάρι να τα φορέσουν στο Τόκιο πολλοί αθλητές και αθλήτριες και να αποδειχθούν γούρικα για την ελληνική ομάδα, ώστε να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε: «Η επίσημη εμφάνιση είναι πάρα πολύ ωραία και ενθουσιάστηκα! Οι φόρμες είναι επίσης ωραίες! Εύχομαι ως το καλοκαίρι, που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, να εξασφαλίσουν πολλοί αθλητές την πρόκριση στους Αγώνες, ώστε η χώρα μας να παρουσιαστεί με μια μεγάλη και δυνατή ομάδα».

Ο Χρήστος Βολικάκης και η Κέλλυ Αραούζου συμμετείχαν και στην επίσημη φωτογράφιση που έκανε η «4F» δοκιμάζοντας την επίσημη στολή αλλά και την αθλητική ενδυμασία. Μαζί τους ήταν και αθλητές από τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020, 12:29