Η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναβολή όλων των αγώνων μέχρι την Τετάρτη (13/11) σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Η κατάρα που έχει χτυπήσει την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ μέσα στο 2013 δεν έχει τελειωμό. Η απώλεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργου Περσιανλή, ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των δικών μας ανθρώπων που αποχαιρετίσαμε με αναπάντεχο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σοκ από την τραγωδία που συνέβη την ώρα του αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών Άρης – Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι τεράστιο και η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ίδια μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.

Παράλληλα η Ομοσπονδία καλεί όλες τις Ενώσεις του αθλήματος να πράξουν το ίδιο για τους αγώνες της αρμοδιότητας τους.

Επίσης στους αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Volleyleague που διοργανώνει το πρωτάθλημα των ανδρών προχωρεί κανονικά στη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου. Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή, όπως και σε όλες τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Περσιανλής θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία αργά το μεσημέρι (16.00) στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης