Δύσκολο δρόμο θα έχει μπροστά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να προχωρήσει στο Wimbledon μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά, το οποίο την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου,.

Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ρίτσχαρντ από την Ελβετία, ενώ στον δεύτερο θα τον περιμένει λογικά ο Καρμπάλες Μπαένια. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τρίτο γύρο θα παίξει λογικά με έναν εκ των Κραΐνοβιτς και Κύργιο, στον τέταρτο θα περιμένει ένας εκ των Μπαουτίστα Αγκούτ και Σαποβάλοφ, ενώ στα προημιτελικά κατά πάσα πιθανότητα ο Ματέο Μπερετίνι.

Όσον αφορά τη Μαρία Σάκκαρη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της στο Wimbledon, αποφεύγοντας το Νο1, Ίγκα Σφιόντεκ, τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του βρετανικού Γκραν Σλαμ.

Η Σάκκαρη, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά, αφού θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Ζόι Χιβς (Νο572), που προκρίθηκε από τα προκριματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά η πρώτη δυνατή αντίπαλος για την Σάκκαρη θα έρθει στα προημιτελικά, όπου και μπορεί να «διασταυρωθεί» με την Κονταβέιτ, ενώ στα ημιτελικά, πιθανές αντίπαλοι είναι οι Κόλινς και Τζαμπέρ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Wimbledon

Σβιόντεκ – Πεγκούλα
Μπαντόσα – Πλίσκοβα
Κόλινς – Τζαμπέρ
Σάκκαρη – Κονταβέιτ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης