Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον θρίαμβό του με 3-0 σετ επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ, που του άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ρώσο, τονίζοντας αρχικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους του τουρνουά. Προσπάθησα να κρατήσω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια. Αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι η εμφάνιση μου ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει. Εδώ, στο χώμα του Παρισιού, επανέρχονται οι πολύ ωραίες μνήμες που έχω και προσπαθώ να φτάσω όσο γίνεται πιο μακριά».

Εν συνεχεία ο «Στεφ» επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά, δεν υπήρχαν αρκετά μπρέικ. Ήταν έντονο, η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν στο 40-0. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος και να μην εγκαταλείψω στο μυαλό μου ούτε αυτό το game. Ήταν πολύ δύσκολο».

Κληθείς να μιλήσει για τον ημιτελικό απέναντι στον Ζβέρεφ, είπε: «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή και η συγκέντρωσή μου πλέον, είναι σε αυτό το κομμάτι…».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ακολούθως στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Τσιτσιπάς, ανέφερε: «Θα βαθμολογούσα κοντά στο “10” την εμφάνισή μου. Έπαιξα καλά, αλλά θα αξιολογούσα τον αγώνα ως υψηλού επιπέδου για μένα.

Έδειξα τον χαρακτήρα που ήθελα, έμεινα συγκεντρωμένος και πιστός στο ότι μπορώ να κάνω κάτι σήμερα και στο τέλος επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειες μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης